Diş Çürüklerinizi Tamamen Yok edin.. Her Evde Bulunuyor.. Kimse Bilmiyordu..
Diş Çürüklerinizi Tamamen Yok edin.. Her Evde Bulunuyor.. Kimse Bilmiyordu..
Çürükler, diş dokusunda meydana gelen, bakteri plaklarının ürettiği asitlerin neden olduğu mineral kaybından dolayı ortaya çıkar. Şeker yediğimizde dişlerimizin çürüyeceğine dair yaygın bir kanı olmasına rağmen aslında çürüğü tetikleyen birçok besin maddesi vardır. Aslında diş problemleri beslenme dengesizliğinden kaynaklanır. Bu sebeple çürüğü önlemek ve tedavisi için araştırmalar sürüyor.
İki etmen Çürüklerle savaşanların genel olarak karşılaştıkları iki etmen vardır: Zayıf sindirim Belirli gıdaların aşırı tüketimi Bazı insanlar bu iki etmenden sadece birine maruzdurlar ve henüz diş çürükleriyle karşılaşmamışlardır. Örneğin, bazı insanlar aşırı şeker tüketirler ama çürükleri yoktur. Diğer yandan dengeli beslenenler ise çürüklerle başa çıkmak zorunda kalabilir. Bu insanlar, belirtileri olmasa da zayıf sindirimden muzdariptir.
Asitlik derecesi Nasıl yediğimize ve sindirim sistemimizin ne kadar iyi çalıştığına bağlı olarak vücudumuzda tükürük salgılanan sindirim bölgesinin bir Ph seviyesi vardır. Salgılanan tükürük hem virüs ve mikroplara karşı savaşır, hem de ağız yoluyla bulaşabilen bütün hastalıklara karşı kalkan görevi görür. Bu yüzden bakteri çürüklerin doğrudan sebebi değildir.
Çok basit bir doğal ilaç Ağzınızın daha alkali olmasını sağlamak için diş fırçanıza bir miktar karbonat dökün. Bunu her gün ve fazla miktarda yapmanızı tavsiye etmiyoruz; ancak belirli aralıklarla, asitli gıdalar tükettikten sonra veya diş eti iltihaplanmaları sonrasında kullanımını öneriyoruz. Kekik otu özlü yağ Kekik otu doğal bir antibiyotiktir. Bu esansın bir damlasını 1 yemek kaşığı sebze yağında seyrelterek ağzınızı çalkalamak veya dişlerinizi fırçalamak için kullanabilirsiniz. Tadı sizin için biraz ağırsa esansı yine sebze yağında daha az yoğun bir kıvama getirebilirsiniz. Doğal yollardan ağız çalkalama Gerekli yağları kullanarak kendi ağız çalkalama suyunuzu yapabilirsiniz.
Malzemeler:
- 3 damla yonca özü yağı
- 10 damla üçgül özü yağı
- 3 damla çay ağacı özü yağı
- 1 damla tarçın özü yağı
- 3 damla kekik özü yağı
- 40 damla dağ kekiği
- 100 ml su
Hazırlanışı:
Tüm malzemeleri iyice karıştırın. Karışımı serin ve kuru yerlerde saklayabilirsiniz. Karışımı çocuklar için kullanacaksanız üçgül özü yağını kullanmaktan kaçının. Okyanus suyu ile çalkalama Ağız çalkalamak için de kullanılan saf okyanus suyunu aktarlarda veya marketlerde bulabilirsiniz. Okyanus suyu oldukça alkalidir ve tam da vücudumuzun elementler tablosundaki minerallere ne kadar ihtiyacı varsa o kadar miktarda mineral içerir. Temiz sahillere yakın oturanlar bunu kendileri de elde edebilirler. Elbette bunu yapacağınız zamanın insanların sahile daha az gittikleri sabah saatleri olmasına dikkat edin. Tortular biriktiğinde, yüzeydeki sudan ziyade suyun altına dalarak suyu alın.